Kwaliteit koelkasten

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hebben duidelijk voor ogen dat alles valt of staat met service en kwaliteit. Daarom zijn wij niet met de eerste de beste leverancier in zee gegaan maar hebben wij de laatste jaren ervaringen opgedaan met verschillende leveranciers. Waarvan er 2 zijn overgebleven.

Wij hebben met deze bedrijven inmiddels een jarenlange relatie en dezelfde visie over kwaliteit en duurzaamheid en service bij storingen.

Belettering/bedrukking

Natuurlijk moet ook uw reclame voor langere tijd zichtbaar zijn en kwalitatief goed blijven. Vervagen of gedeeltelijk afvallen van de letters is zeker niet wat wij willen. Daarom hebben wij hiervoor een lokaal bedrijf gekozen.

Al vele jaren leveren die de reclame borden welke wij verkopen in ons ander bedrijf genaamd fietsenrekmetreclame. Dit bedrijf is een 3M gecertificeerd sign maker en op alle folies zit een kleurechtheid garantie van 5 jaar!

Alle bestellingen en afbeeldingen worden voor enkele jaren digitaal bewaard, dus als u later meerdere exemplaren wilt bestellen is dit dan ook geen enkel probleem.

Als u nog geen logo heeft, of u wilt eens iets anders? Wij staan voor u klaar met de ideeën of suggesties.

Lamineren

Veel klanten kopen bij ons koelkasten met reclame welke gebruikt worden voor de verhuur. Bij een normale folie is de kans op beschadiging groot en dit komt niet te goede van de folie, afbeelding en levensduur.

Daarom kunt u uw koelkast bestellen met een laminaat dat is een dikke doorzichtige laag die over de folie wordt geplakt.

Voordeel is dat deze lamineer laag onderliggende folie beschermt tegen krassen en zodoende de levensduur van de folie verlengt.

Transport

Al meer dan 10 jaar werken wij met dezelfde transporteur, een klein bedrijf met 3 chauffeurs die het fijn vinden om voor ons te rijden. Bij elke aflevering hebben ze een blije en tevreden klant. Want als je een bestelde koelkast of fietsenrek met reclame binnen krijgt is het wel iets waar je naar uit kijkt.

En als je een tevreden chauffeur hebt, krijg en behoud je ook tevreden klanten.

Webshop met showroom

Een koelkast kopen is niet zo moeilijk 3x klikken met je muis en je hebt er 1, maar wist u dat er veel kwaliteit verschil zit in koelkasten?

Gooi de deur maar dicht, probeer de rekken maar te verplaatsen, of wat betreft het geluidsniveau?

Hoeveel is 46DB of 56DB?

En wat denkt u van het energie gebruik? Bij vergelijkbare modellen scheelt het soms meer dan €250,- per jaar!

En hoe ziet de verlichting en reclame er in het echt uit?

Daarom zeggen wij altijd ”Kom gezellig langs!” Bier staat koud en de koffie? Die zetten wij vers!

Tot slot

Door de unieke combinatie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen heeft u een PERFECTE koelkast waar u en uw klanten jaren plezier en gemak van gaan beleven. Natuurlijk blijven wij niet stil staan. Mochten wij mogelijkheden zien of horen, dan zullen wij zeker niet aarzelen om innovatieve veranderingen aan te brengen.

Wellicht tot ziens?

Met vriendelijke groet,

Gijsje Nieuwkoop.